Neurofeedback thuis

Neurofeedback thuis

Verhuur van neurofeedback apparatuur voor thuis

Het is ook mogelijk om de neurofeedback apparatuur voor thuis te huren. Neurofeedback training thuis laten plaatsvinden is een uitkomst als het bezwaarlijk is om wekelijks naar de praktijk in Leersum te komen. Het scheelt tijd en reiskosten. Het huren van het systeem is een goed alternatief om in je eigen omgeving de neurofeedback trainingen te doen. De gewenste tijden en frequentie bepaal je helemaal zelf.

neurofeedback thuis apparatuur

Mogelijkheden voor het huren

De neurofeedback apparatuur voor thuis kan onbeperkt gehuurd worden. Dit betekent dat er voor een bepaalde duur een onbeperkt aantal trainingen door meerdere mensen gevolgd kan worden. Onze ervaring is dat het trainen van meerdere personen uit één gezin zeer effectief is. Dit heeft een bijzondere meerwaarde doordat elk gezinslid zijn persoonlijke ontwikkeling doormaakt. Tegelijkertijd winnen de onderlinge relaties aan vreugde, harmonie en stabiliteit.

 

Het is ook mogelijk om voor neurofeedback training thuis te kiezen met een beperkt aantal sessies. Dit betekent dat één persoon een aantal trainingen afneemt voor een bepaalde periode. Bijvoorbeeld 10 trainingen in 4 weken of 15 trainingen in 6 weken.

Meer weten over neurofeedback thuis?

Wij maken een afspraak voor een uitgebreide uitleg voor het plakken van de sensoren en de werking van het programma. We zullen in de gehuurde periode is er altijd contact mogelijk voor vragen en eventuele begeleiding. Het systeem wordt zowel vooraf als na afloop van de huurtermijn gecontroleerd. De huurtermijn, het aantal trainingen en het gebruik van het huursysteem wordt vastgelegd in een huurovereenkomst. Het factuurbedrag dient vooraf te zijn voldaan. De huur is inclusief:

  • Uitleg in de praktijk
  • Handleiding, inclusief instructiefilmpjes
  • Voortgangsformulieren
  • Toebehoren, zoals laptop, sensoren, pasta (voor aanbrengen sensoren) en schoonmaakdoekjes

Interesse in het huren van neurofeedback apparatuur voor thuis? Bekijk meer informatie over de kosten van het huren van een Neuroptimal® neurofeedbacksysteem.