Neurofeedback ervaringen

Op deze pagina laten we een aantal neurofeedback ervaringen zien van personen die daar toestemming voor hebben gegeven.

Neurofeedback ervaringen van cliënten

In de loop van de jaren hebben we cliënten van Optimal Mind gevraagd hun neurofeedback ervaringen met ons te delen. Zo hebben we veel positieve reacties ontvangen van cliënten over hun ervaringen met neurofeedback.

Onze cliënten aan het woord: hun ervaringen met neurofeedback

Beste Miranda,

Toen ik twee jaar geleden bij OptimalMind kwam, had ik last van concentratieproblemen, een slecht korte termijn geheugen en het af en toe niet op woorden kunnen komen.
Wat ik het allerergste vond was dat ik in een argument de draad op een gegeven moment helemaal kwijt was. Met een zekere scepsis, omdat ik rationeel niet goed kon begrijpen hoe het nu precies werkte, ben ik aan een serie behandelingen begonnen.
Uiteindelijk heb ik er ongeveer twaalf gedaan. De verbeteringen traden al na een vier of vijf keer op en werden steeds sterker. Het was een enorme opluchting dat ik mijn mentale functies zo kon verbeteren. Verder voelde ik me zekerder van mezelf, opener en vrijer.
De laatste tijd en dus na een periode van twee jaar merkte ik een lichte terugval. Tijd voor een opfrisser!

Met vriendelijke groet,

– Vrouw, 69 jaar.


Lieve Miranda,

Hierbij onze ervaring  met de Neurofeedback!

Angst voor de angst, enorme  overprikkeling, kortom mijn dochter zat niet lekker in haar vel.
Ze vond het ook zeker niet prettig om uit huis te gaan.
En daar kwam jij direct met een fantastische  oplossing …..  we konden het systeem thuis neerzetten en huren! Binnen zeer korte tijd stond jij bij ons op de stoep, wat een bijzonder lieve vrouw met een stralende glimlach. Dochterlief vond het heel spannend maar door jouw positieve en enthousiaste persoonlijkheid was het ijs snel gebroken.

Binnen een week beet onze dochter geen nagels meer! Bizar…. en tot op de dag van vandaag doet ze dat nog steeds niet. Ze kreeg eindelijk rust in haar hoofd en lijf.
Het trainen hoorde bij onze dagelijkse routine, iedere ochtend en soms nog in de middag…. gewoon, omdat het kon. Ze werd steeds vrolijker en krabbelde langzaam maar zeker overeind. Ze vond het leven weer een stuk leuker. Ik hoef denk ik niet uit te leggen wat dat voor ouders betekent!

We zijn er nog niet, maar jij als persoon en de Neurofeedback  hebben haar zeker geholpen!
Stiekem hebben we het heel erg gemist ….. de Neurofeedback was een heerlijk begin van de dag.

Lieve groetjes

– Vrouw, 52 jaar.


Hoi Miranda,

Na inmiddels 10 sessies heb ik een duidelijk beeld gekregen van Neurofeedback en ook van de werking daarvan. Over het resultaat ben ik zéér te spreken! Na 8 Neurofeedback sessies begon ik los te komen van mijn vaste denkpatronen en mijn belemmerende overtuigingen.
Ik kijk anders naar mensen, meer met compassie ook, maar ook heb ik meer begrip voor hoe bepaalde mensen zijn. Ik ben volledig mijzelf geworden en steviger in mijn schoenen komen te staan. Meer zelfvertrouwen en meer energie gekregen. Bovendien kan ik mij makkelijker concentreren en leef ik meer in het NU. Het voelt alsof ik wakker ben geworden.

– Man 27 Jaar


Ik ben neurofeedback bij Miranda gaan volgen omdat het me bijna nooit lukte om lekker te slapen.
En ik had last van onverwerkte trauma’s van vroeger.
Lang wakker liggen of heel vroeg wakker worden door piekeren door deze trauma’s. Dankzij de neurofeedback
slaap ik nu snel in en als ik dan ‘s nachts toch weer wakker ben geworden slaap ik zo weer in. En de trauma’s zijn meer naar de achtergrond geraakt. Ik kan iedereen de therapie aanbevelen.

– Vrouw 66 jaar


Bij mij persoonlijk was het een combinatie van vele factoren die ervoor zorgden dat ik al jarenlang stress ervoer. Uiteraard heeft ook mijn karakter/gedrag, zoals mijn over- enthousiasme en overgevoeligheid ervoor gezorgd dat zaken verergerden. Ik werkte me al jaren drie slagen in de rondte, had een te grote sociale kring, veel familie, verhuizingen en andere veranderingen en tegenslagen. Ik dacht dat ik alles aankon.

Ik stond achteraf bezien al erg lang in een ‘overlevingsstand’ en luisterde niet meer naar mijn lichaam en geest. Ik moest stoppen met werken en kwam in de ziektewet. In het begin dacht ik er snel overheen te zijn, maar na verloop van tijd merkte ik dat ik niet meer in de ruststand konden komen. Normale dingen zoals huis opruimen, autorijden, contact hebben met anderen ging niet meer. Ik probeerde van alles om mij beter te gaan voelen zoals het bezoeken van een psycholoog, natuurarts, het slikken van supplementen, rust nemen en sociale contacten afschermen. Na een paar maanden thuis te zitten dacht ik dat het wel beter zou worden, maar ik zakte steeds verder weg. Op internet las ik over neurofeedback training en besloot dat te proberen.

Het was echt bizar want na de eerste training merkte ik al zeer duidelijk resultaat. Ik merkte dat ik weer ‘vrolijk’ goedendag zei tegen mensen. Daarnaast merkte ik dat ik op een verjaardag weer contact legde met mensen en uit mezelf verhalen begon te vertellen. Dit was voor mij echt het bewijs dat het werkte.

Ik wilde 3 trainingen proberen, maar besloot eigenlijk na die eerste keer al om intensief in behandeling te gaan. Ik ben nu rustiger, positiever en ik kan weer in contact treden met de buitenwereld. Daarnaast kan ik weer autorijden en ik heb weer het geduld om wat werk gerelateerde dingen op te pakken en ik ben zelfs weer aan het solliciteren. Van een goede burn- out ben je niet zomaar af, het is hard werken, maar dankzij de trainingen bij jou werkt mijn bovenkamer in ieder geval weer mee. Ook al is neurofeedback- training weliswaar een alternatieve geneeswijze, ik kan het iedereen aanbevelen.

Ontzettend bedankt!

– Vrouw, 32 jaar.


Na 10 behandelingen merk ik een enorm verschil in de rust in mijn hele lichaam.
Het denken had altijd een grote rol. Vooral alle emoties die daar aan gekoppeld waren, regeerden mijn leven.
Hierdoor luisterde ik slecht naar anderen, waren veel opmerkingen van anderen gekleurd door de ervaringen en opgelopen trauma’s in mijn leven. Door neurofeedback kan ik dit makkelijker loslaten en echt voelen of iets bij me past en een juiste beslissing is.
“Minder moeten en meer mogen”

– Vrouw 47 jaar


Door een hersenbeschadiging heb ik veel last van overprikkeling door o.a. licht, geluid en kou.
Deze winter kreeg ik het ondanks veel inspanning niet meer onder controle.
Ten einde raad heb ik op advies van Miranda een maand het systeem gehuurd.
Vanaf de 2de week begon ik verbetering te voelen en aan het einde van de maand was ik weer zoals voordat ik onderuit gegaan was.
Geen huilbuien meer, (veel) minder prikkelbaar, minder angstig.
Dus bij ons thuis is het weer een stuk gezelliger.

– Vrouw 46 jaar en haar man


Hey Miranda,

De combinatie van een druk bestaan als ondernemer en een (persoonlijk) heftige tijd achter de rug gehad te hebben zorgden ervoor dat ik steeds maar druk bleef in mijn hoofd. Ik had al eens van Neurofeedback gehoord en ik besloot contact te zoeken met Miranda. Dat contact heb ik vanaf het eerste moment prettig gevonden, Miranda weet zich in je situatie in te leven en ze legt de werking van Neurofeedback goed uit. De Neurofeedback-training heb ik als heel nuttig ervaren, een groot deel van de rust keerde na een paar trainingen al terug.
Voor iedereen die met dergelijke klachten rondloopt kan ik zeker aanbevelen om Neurofeedback te overwegen.

Met persoonlijke groet,

– Man 30 jaar


Na mijn positieve ervaring met neurofeedback trainingen werd mijn familie en gezin ook enthousiast. We zagen dat er mogelijkheden waren om het systeem te huren. Zo konden we met de hele familie thuis trainingen volgen. Mijn dochter kreeg meer zelfvertrouwen en haar leerprestaties gingen met sprongen vooruit. Ook slaapt ze veel beter. Mijn zoon kon veel beter tegen prikkels en durfde meer nieuwe dingen te doen. Opa had veel minder heftige dromen en was minder brommerig en oma zat ook beter in haar vel doordat ze minder piekerde. We waren allemaal blij met deze ervaring. Ik kan het iedereen aanraden. Het grote voordeel is dat je zo vaak als je wil trainingen kan volgen vanuit je eigen huis. Het was even wennen in het begin om er handigheid in te krijgen, maar dat was maar voor korte duur.

– Vrouw 48 jaar en haar familie


Ik ben Neurofeedback bij Miranda gaan doen omdat mijn zoon er goede ervaringen mee had. Ik kampte met slaapproblemen. Neurofeedback kende ik niet, maar heb 10 trainingen gehad en heb het als heel fijn en positief ervaren. Ik heb meer resultaat behaald dan waarvoor ik kwam. Miranda heeft alle tijd en aandacht voor je en is heel prettig in de omgang. Ik kan het iedereen aanraden.

– Vrouw 68 jaar


Voordat ik begon met de training zat ik helemaal vast in mijn lichaam. Ik stond in de overlevingsstand. Had vaak hoofdpijn, zere schouders, last van mijn darmen, heel druk in mijn hoofd en mijn maag draaide regelmatig rond bij het zien van een mail of als de telefoon afging.
Na 3 trainingen merkte ik al dat mijn schouders naar beneden gingen en mijn hoofd rustiger werd en toen besloot ik er mee verder te gaan. Inmiddels heb ik 18 trainingen gehad en voel ik me zo anders dat het me elke dag weer verrast. Ik ben ontspannen, vrolijk, spontaner, assertiever en kan alles wat makkelijker van me af laten glijden. Ik heb mooie keuzes gemaakt in mijn werk en ben er weer klaar voor om weer nieuwe dingen te proberen waar ik me goed bij voel.

– Vrouw 44 jaar


Ik heb een depressie en een angststoornis. De spanning is nog niet weg, maar na bijna 20 trainingen voel ik me wel stabieler, minder bang en opgewekter.

– Vrouw 50 jaar


Wilde je nog eventjes zeggen dat mijn zoon er veel baat bij heeft gehad!
Slapen gaat een stuk beter en hij is al een aantal maanden zonder zijn medicijnen en dat gaat goed!
Hij heeft vorige week zijn rijbewijs gehaald en hij zit gewoon goed in zijn vel! Heel erg bijzonder.

– Moeder van zoon (ADHD) van 16 jaar


Het lastige bij neurofeedback is dat je zelf moet ervaren wat er verandert. Daarom is het erg fijn dat je na 5 sessies de vragenlijst die je invult bij de intake weer opnieuw invult zodat je het verschil kan zien met de eerste keer. Wat mij vooral heeft geholpen is een opgeruimder hoofd waardoor ik meer aan kan. Plannen gaat beter, dingen doen kost minder energie. En wat ik als gift zie is dat de kleuren van de schepping mooier zijn, ik kan weer extra genieten van de natuur!!

– Vrouw 35 Jaar


Via een collega hoorde ik over de neurofeedbacktraining bij Miranda. Omdat ik best vaak een vol hoofd kon hebben, veel prikkels ervaarde dacht ik dat dit misschien wel wat voor mij zou kunnen zijn. Heb contact gezocht met Miranda en ben na de intake gelijk van start gegaan. Na een aantal sessies begon ik wat resultaat te merken. In eerste instantie merkte ik dat ik dieper ging slapen en vervolgens ook meer door kon slapen. Tijdens de slaapdiensten op mijn werk lag ik standaard de hele nacht wakker. Dit veranderde : tot mijn grote vreugde! Ook kan ik nu meestal beter omgaan met veel prikkels. Al met al : blij dat ik deze training heb gevolgd en ook erg blij dat ik dit mocht doen bij jou, Miranda!

– Vrouw 46 Jaar


Ik heb 18 neurofeedbacksessies gevolgd bij Miranda. Vanaf de eerste sessie heb ik me welkom gevoeld en ik vond de sessies heel prettig. Toen ik begon aan de reeks sessies had ik veel last van een onrustig gevoel en piekeren. Dankzij de sessies werd dat steeds minder. Na iedere sessie voelde ik me de rest van de dag lekker ontspannen en ook de rest van de week kon ik het effect goed merken. Na verloop van tijd zat er steeds meer tijd tussen de sessies. Dat was prettig, omdat ik daardoor goed kon ervaren dat het effect van de sessies steeds langer aanhield. Na 18 sessies heb ik weer het gevoel dat ik mezelf ben en hebben we de training afgesloten. Als ik in de toekomst nog eens een neurofeedbacktraining wil volgen, weet ik Miranda te vinden!

– Vrouw 29 Jaar


De folder met uitnodiging om een sessie Neurofeedback te volgen kwam op mijn deurmat terecht.
Dat is wat voor mij, dacht ik. Je hoeft niet te praten, maar laat de neurofeedback training maar zijn werk doen met mijn hersenen.
En het werkt, 10 sessies gehad en ik kan merken dat mijn brein rustiger is. Voorheen kon ik wel eens nadenken over wat er allemaal nog aan werk gedaan moest worden of piekeren of het wel goed komt. Voel me nu rustiger en meer in staat om mij te concentreren op het werk. En wat niet af komt, geen probleem.
Kan dit aanbevelen, ook in deze tijd, waar veel op mensen af komt. Neem de tijd en plan een afspraak, probeer het gewoon. Miranda kan het je goed uitleggen!

– Vrouw 52 Jaar


Ongeveer 10 jaar geleden heb ik een flinke chemokuur ondergaan waar ik nog steeds last van heb. Er is mij toen verteld dat ik last had van een ‘chemobrein’. Mijn prikkelverwerking was traag waardoor ik vaak een vol hoofd had. Ik kon dan niet helder nadenken en niet bij de juiste informatie in mijn hoofd komen. Ik vond het heel lastig om mee om te gaan, daarnaast was het ook vermoeiend.

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met Neurofeedback bij Optimal Mind. De eerste keer was een bijzondere ervaring. Ik had het gevoel alsof de kast in mijn hoofd was opgeruimd. Een heerlijk opgeruimde kast gevoel noemde ik het. Na een aantal keren ervaarde ik dit gevoel niet meer, hé jammer. Of…..is mijn hoofd nu altijd meer opgeruimd? Langzaam merkte ik dat ik minder snel overprikkeld raakte en mijn geheugen werkt ook nog na een vermoeiende dag op mijn werk. Zelfs na een intensief online overleg waarbij ik moest notuleren ervaarde ik geen problemen. Ik kon daarna nog gewoon eten koken voor mijn man en mijn dochter met haar man en kinderen. Daarna aan tafel naar verschillende gespreksonderwerpen luisteren ging mij ook  goed af.

Ineens besefte ik hoeveel de Neurofeedback mij heeft opgeleverd. Ik ben super blij dat ik die stap heb gezet. Miranda vertelde mij dat alles wat hersteld is ook hersteld blijft. Geweldig!!
Ik kan het iedereen aanraden en met name mensen die last hebben van een chemobrein. Je moet wel even volhouden, het kan soms wat tijd vragen voor je het in het dagelijkse leven begint te merken.
Bij Optimal Mind word je heel goed begeleid door Miranda. Door de gesprekken met haar kon ik beter begrijpen wat er in mijn lijf en hoofd gebeurde. Zij kon steeds de mooie ontwikkelmomenten voor mij duiden. Heel waardevol.

– Vrouw 60 Jaar


Hallo Miranda.

Nog steeds ben ik erg blij met mijn keuze voor Miranda als trainer en Neurofeedback als behandeling. Zij geeft bruikbare tips en voelt de situatie goed aan. Daarnaast vind ik de Neurofeedback  behandeling prettiger dan reguliere therapie. Ik merkte al vrij snel dat er een soort balans in mijn brein hersteld werd. Dit zal wel voor iedereen anders zijn, maar ik heb Optimal Mind als positief ervaren!

– Vrouw 35 Jaar


Hi Miranda

Ik heb al jarenlang problemen met slapen. Door allerlei factoren te optimaliseren, zoals kussen, matras, lichtdichte gordijnen etc. en een regelmatig dag nacht ritme aan te houden bleef ‘t binnen de perken. Maar als er iets gebeurde wat extra stress opleverde, dan merkte ik dat meteen aan lichter slapen en vaker/langer wakker.
Via internet kwam ik op de site van Miranda terecht. Ik wilde een manier vinden om de oorzaak aan te pakken en niet alleen de symptomen. Dus was ik erg geïntrigeerd door wat ik over de door haar gebruikte Neurofeedback methode las.
En nu na 10 sessies verder kan ik zeggen, het werkt. Ik slaap veel dieper. Maar dat niet alleen, ik slaap ook als er situaties ontstaan die wat meer stress opleveren. Mijn Zenmodus is stabieler en ik kom beter voor mezelf op in moeilijke gesprekken.
Al met al, superblij met het resultaat.

– Vrouw 34 Jaar


Gespannen, leeg en toch druk in het hoofd, zo voelde ik mijzelf toen ik de eerste keer kwam.
Na 10 behandeling en goeie gesprekken voel ik mij veel beter.
Ik sta weer wat steviger in mijn schoenen en zie meer oplossingen dan problemen.
Bedankt Miranda.

– Vrouw 52 Jaar


Met een open mind een 10 tal sessies gehad. Ik heb het als zeer waardevol ervaren. Je kijkt weer eens goed naar jezelf.
Ik heb ervaren dat ik rustiger ben geworden, datgene waar je angst voor hebt beter kan relativeren,
me beter kan focussen op 1 onderwerp en meer aan mijzelf denk.
Ik kreeg van kennissen die ik al enige tijd niet had gezien de volgende opmerking: “je kijkt anders uit je ogen”.
Dit had Miranda ook al eens tegen mij gezegd. Het is dus echt zo.
Ik kan iedereen aanraden eens een paar sessies te doen. Laat het gewoon gebeuren !!!
Ik ben blij dat ik het heb mogen ervaren !

– Vrouw 53 Jaar


De reden waarom ik geïnteresseerd raakte in Neurofeedback is dat ik al jaren kampte met slaapproblemen en
daardoor in een vicieuze cirkel zat. Lichamelijk kreeg ik meer klachten en had ik weinig energie. Mijn vriendin vertelde over Neurofeedback. Ik werd direct enthousiast en ik kon diezelfde week al terecht bij Miranda doordat er iemand was uitgevallen. Na 10 sessies kan ik de balans opmaken en heb ik er echt voordeel mee behaald.

Inslapen gaat nu gelukkig goed en ik gebruik geen paracetamol meer om de chronische pijn in mijn voet te onderdrukken. Tevens zijn mijn nekklachten over. Ik heb een betere concentratie, blijf dichter bij mijzelf en voel meer rust in mijn lijf. Ook droom ik vaker en verwerk ik – denk ik – veel uit mijn verleden tijdens mijn slaap. Miranda heeft mij 2 x een healing gegeven en daar had ik ook veel baat bij. Het contact met Miranda heb ik als positief ervaren omdat ik mij direct op mijn gemak voelde bij haar door haar enthousiasme en betrokkenheid.

– Vrouw 61 Jaar


Neurofeedback heeft me geholpen me weer in mijn kracht te zetten. Ik voel me weer heel dicht bij mezelf, goed geaard.
Ik heb het gevoel dat ik heel veel overbodige ballast ben kwijt geraakt. 🙂
Onderweg doen we allemaal ervaringen op in het leven…  en voor mij voelt het alsof Neurofeedback mijn ‘zoldertje’ goed heeft opgeruimd, waardoor ik weer rust in mijn hoofd heb en niet meer teveel in mijn hoofd leef. Ik bewoon nu gewoon weer mijn ‘hele huis’ zoals ‘t hoort. Balans. Bovendien vond ik de sessies bij je heel leuk. Ik vind je een hele leuke en sympathieke vrouw en vond de gesprekken voor en na de sessie ook heel waardevol. Bedankt! Ik heb alles weer helder en kan weer gas geven :)”

– Vrouw 47 jaar.


Het gaat duidelijk weer beter met mijn zoon. Gelukkig zijn de meest onregelmatige weken achter de rug. Wij denken dat zelfs een eenmalige training ook echt zijn werk doet!

Wat de trainingen hem duidelijk gebracht hebben is dat hij ook rustiger is geworden en dat hij nu duidelijk beter voor rede vatbaar is. Hij begrijpt nu beter wat hij zelf veroorzaakt en wat daar de consequenties van zijn. Hij leert nu dus eerder te stoppen bij bepaald gedrag.
In het persoonlijke woord in zijn rapport van school staat dit precies zo. Hier staat dat hij in de klas rustiger is geworden
en dat hij beter te corrigeren is als het nodig is en hij begrijpt meestal ook als er een consequentie volgt.
En hij vindt het zelf ook gewoon heel fijn als hij weer een training krijgt. Ik denk dat hij zelf goed voelt dat het hem rust geeft.

– Moeder van een 10-jarige jongen


Ik ben nu 10 keer bij je geweest en merk echt een verandering in hoe ik me voel. Ik voel me meer in balans dan voorheen en vind dat ik betere keuzes maak. Mensen ervaren me als rustiger en zelf voel ik ook meer innerlijke rust. Het maakt dat ik beduidend minder het gevoel heb dat ik aan het overleven ben en me er door heen moet slaan. De onrust is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor meer evenwichtigheid. Dat is een hele prettige ervaring en het maakt dat ik tot meer concrete zaken kom, die anders te vaak in mijn hoofd bleven zitten. Er is meer rust in mijn gedachten. Bedankt.

– Vrouw 51 jaar


Doordat ik via mijn zoontje in aanraking kwam met jou en neurofeedback en zulke enorme goede resultaten boekte, gunde ik mijzelf ook een aantal trainingen. Niet zozeer omdat ik specifieke klachten had maar gewoon omdat ik wel een persoon ben die zich om veel dingen druk maakt en behoorlijk wat stress kan opbouwen. Na een aantal trainingen realiseerde me dat ik veel minder een ‘denkhoofd’ had. Ook merkte ik dat ik minder stress in mijn lichaam ging opbouwen bij gebeurtenissen waar ik toch geen invloed op had.

Al met al ga ik nu veel relaxter door het leven en dit dankzij een paar neurofeedback traingen.

– Vrouw 44 jaar.


Hoi Miranda,

Ik ben blij dat ik een aantal trainingen heb ondergaan.

Voorheen was ik vaak druk in mijn hoofd en nam het mee naar bed. Nu kan ik zeggen dat er rust is in mijn hoofd en ik slaap beter.

Ook merk ik dat ik rustiger ben geworden, ben niet meer zo gestrest als ik op mijn werk een opdracht krijg.
Dan doe ik het gewoon, met de gedachte lukt het niet, jammer dan morgen weer een dag. Voorheen was dat wel anders.
Ik ben meer zelfverzekerd geworden.
Dus, hartelijk dank daarvoor.

– Vrouw 40 jaar


Hey Miranda,

Al een tijdje was ik op zoek naar een helpende hand voor het slaapprobleem van onze jongste zoon van 11.
Hij kan al heel erg lang slecht in slaap komen en gebruikte een flinke dosis melatonine. En zelfs daarmee lukte het niet.
Ik ben op internet gaan zoeken en kwam uit op neurofeedback. Toevallig zag ik ergens ook een folder van Miranda liggen.
We konden snel terecht en al na een paar sessies merkte mijn zoon dat hij rustiger werd in zijn hoofd en ook beter in slaap kon komen. Het lukte eindelijk!
Een mooie bijkomstigheid was dat hij ook minder faalangstig werd en beter met moeilijke situaties kon omgaan. Hij was echt meer in balans en staat sterker in zijn schoenen! De sessies waren heel ontspannen, hij vond het leuk om te gaan zitten en lekker film te gaan kijken.

Miranda, bedankt!

– Moeder van zoon van 11 jaar


Hoi, hoi,

Tijdens een moeilijke periode kwam ik in contact met Neurofeedback. In eerste instantie wilde ik kijken of het wat voor mijn dochter zou zijn, maar al tijdens de intake kwam ik al pratend met Miranda tot de conclusie dat ik eerst zelf de training wilde gaan doen. Door de warme en hartelijke ontvangst had ik direct het gevoel dat ik mijn verhaal kon doen.

De week daarop kon ik direct starten met de training. Na een aantal weken begon ik verandering te merken. Ik werd rustiger, emotioneel meer in balans, vrolijker en weer zin om erop uit te gaan. En inmiddels weer volledig aan het werk. Doordat het met mij ook beter ging, ging het met mijn dochter ook beter. Inmiddels 12 keer bij Miranda geweest en het gaat goed met ons!

Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen!

– Vrouw 34 jaar