Als je een burn-out hebt, kan dit veel invloed hebben op je fysieke en mentale gezondheid. Een burn out behandeling is dan ook essentieel.

Blijf niet te lang met dit probleem rondlopen. Probeer om een evenwichtiger leven aan te nemen en meer innerlijke rust te krijgen. Voor een burn out behandeling ben je in mijn kliniek aan het juiste adres. Door middel van neurofeedback therapie kunnen de klachten verdwijnen of verminderen. 

 

Neem contact op

Burn out behandeling

Wanneer heb je een burn out behandeling nodig?

 

Een burn-out kent veel symptomen. Heb je veel last van vermoeidheid, concentratieproblemen en geheugenproblemen? Dan heb je mogelijk een burn-out. Of je nu wel of geen officiële diagnose hebt, maakt echter niet veel uit. De symptomen zijn namelijk goed te behandelen door middel van neurofeedback en/of trance healing. Wil jij graag een evenwichtiger leven? Dan kan een burn out behandeling je enorm helpen!

Een burn out behandeling met neurofeedback

Neurofeedback is een soort fitness voor het brein. Met deze techniek geef je de hersenen als het ware feedback op je denkwijze. Als je bepaalde spanning of stress ervaart, wordt dit gemeten en krijg je een geluidssignaal te horen. Zo kunnen je hersenen deze gedachte loslaten en zich opnieuw focussen op iets anders. Hierdoor wordt het eenvoudiger om te ontspannen. Als je dit vaker traint, leren je hersenen om beter met prikkels om te gaan. Zo kun je dingen voortaan beter relativeren en krijg je weer meer plezier in het leven. Met neurofeedback wordt je persoonlijk sterker en flexibeler. Dit maakt deze behandeling zeer geschikt om een burn-out mee te behandelen. Neurofeedback wordt bovendien ook wel gebruik als ADHD behandeling..

 

Afspraak maken

 

Een burn out behandeling met trance healing

Naast dat je in mijn kliniek terecht kunt voor een burn out behandeling met neurofeedback, doe ik ook aan trance healing. Trance healing helpt goed bij chronische pijn, rouwverwerking, vermoeidheid en mist in het hoofd. Trance healing en neurofeedback kunnen ook een goede aanvulling op elkaar vormen. Samen vormen ze een zeer effectieve burn out behandeling, maar je kunt ook voor één van deze technieken gaan.

Waar vind je de praktijk van Optimal Mind?

Heb jij een burn out behandeling nodig voor een evenwichtiger leven? Maak dan een afspraak! Mijn praktijk is gevestigd in Leersum. Hierdoor is Optimal Mind goed te bereiken voor zowel mensen uit Utrecht als Gelderland. In mijn praktijk help ik onder andere veel mensen uit Wijk bij Duurstede, Utrechtse Heuvelrug, Amersfoort en Veenendaal. Iedereen is echter welkom in de praktijk. 

 

Contact opnemen

Stel je vraag!